onsdag den 13. juni 2018

Tænk...


Tænk at det snart er et helt år siden jeg skrev et indlæg her på bloggen, jeg havde alligevel ikke troet at der var gået så lang tid. Der er sket meget i løbet af det sidste år. Det har været en spændende og utrolig lærerig rejse for mig personligt. Jeg har opdaget nye side af mig selv og jeg glædes stadig over at jeg i januar 2017 tog beslutningen om at blive en bedre udgave af mig selv. Det har været spændende og jeg har lært, at jeg kan meget mere end jeg selv går og tror.

Prioriteringerne i hverdagen har ændret sig. Kreative projekter som sy og hækle har der været langt mindre af, men jeg føler også jeg har fundet mange andre dejlige ting at bruge tiden på. Det gælder om at fylde livet med det der gør en glad.

Hvad der skal ske med bloggen er jeg ikke helt klar over endnu, men jeg har lyst til at begynde at skrive herinde igen. Lyst til at dele, dele ud af alt det jeg har på hjertet. Min blog har førhen fungeret som en dagbog over de kreative projekter, blandet med gode oplevelser og det har været en god måde at gemme det på, jeg må genoverveje hvad der skal ske med Linesverden. Det er vigtigt for mig at samle på gode minder.

1 kommentar:

  1. An interesting dialogue is worth comment. I feel that you need to write extra on this subject, it won't be a taboo subject however typically people are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers online casino gambling

    SvarSlet