fredag den 19. maj 2017

Tilbageblik # 5 Sengetøj


Et sæt junior sengetøj, meget lyserød og et enkelt sæt til en dreng. Jeg har prøvet at gøre status over hvor meget sengetøj jeg har syet igennem tiden. Det er blevet til en del betræk til babydyner, enkelte sæt har været til mine egne børn og resten er givet væk i barselsgave.
Jeg kan se at alle betræk har pipingbånd, derudover har de ikke meget til fælles. Jeg tror ikke det er lykkedes mig, at finde en måde at afslutte på i bunden ved knaplukningen, hvor jeg er helt tilfreds. Nu er jeg kommet frem til at jeg kun syer pipingbånd på siderne og i toppen, bunden afsluttes uden pipingbånd og med en bred oplægning. Jeg syer 10-15 cm ind i hver side ved lukningen og sammen med 2-3 knapper holder det fint dynen i betrækket. Der høre ikke pudebetræk med til babybetrækket, så jeg har kun prøvet at sy pudebetræk en gang og det gik fint.

Jeg håber snart jeg får mulighed for at sy mere sengetøj og gerne i blå eller grønne farver, det er en hyggelig proces at sammesætte stof og finde den rigtige farve pipingbånd til.

Hvis du klikker her - kan du se flere billeder af hver enkelt betræk i mine tidligere blogindlæg.

Dette betræk er en af mine favoritter 

Junior sengetøj

Mit først dynebetræk som jeg syede til min sønIngen kommentarer:

Send en kommentar