fredag den 10. marts 2017

Skru op for musikken og syng med

Jeg hører musik hjemme, radioen spiller når jeg kører bil ellers har jeg musik i ørerne når jeg løber en tur. Musikken smitter af på mit humør.

Jeg indrømmer at jeg i min bil er skiftet fra P3 til P4 og den dag jeg gjorde det var jeg på en længere køretur efter en halv times tid lod jeg mærke til hvordan musikken ændrede mit humør positivt. Jeg nynnede med på flere sange, på et tidspunkt sad jeg og vippede med min ene finger på rattet for at følge rytmen. Jeg gået fra at nynne med på sangene, til at synge med når der kommer en god sang i radioen. Det kan for mig godt være lidt grænseoverskridende for mig at synge med også selvom jeg er alene i min bil og kører på motorvejen. En powerfuld stemme signalere en stærkere udstråling. Sang giver stemmen power.

Jeg er blevet mere bevidst om at gøre ting der har en positivt effekt på mig, det giver mig styrke, troen på at jeg er god og fjerner mit fokus fra hele tiden at tænke på hvad andre mon tænker om mig. Jeg er nød til at træde ud af min comfortzone før jeg kan udvikle mig som person, små skidt af gangen. Jo mere, jeg tror på mig selv, jo mere tror min hjerne også det.

Lad os alle skrue lidt mere op for musikken, den musik der gør os gladere, syng med og mærk hvordan det påvirker kroppen og tankerne, hvem ved, måske resulterer det i et smil på læben.

Rigtig god weekend til dig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar