tirsdag den 28. februar 2017

Farvel febuar - Tak

Det har været en lærerig og spændende måned derudover er mit humør og overskud er steget markant. Februar har været en god måned.

Morgen vinterbadning i Svendborgsund den 1. februar
Da jeg var på kursus tog jeg i mod en udfordring. Jeg kan godt lide udfordringer, men efter jeg havde sagt ja brugte jeg rigtig meget tid på at overbevise mig selv om at det nu også var den rigtige beslutning. Når jeg først jeg har sagt ja, er der ingen vej tilbage. Om natten vågnede jeg flere gange jeg blev ved gennemgå inde i mit hoved hvordan det ville være at skulle i vandet.
Jeg var i vandet 2 dage i streg. Det var en spændende oplevelse og en fed følelse bagefter.  En sejr men også et godt eksempel på at min usikkerhed for det ukendte, mange tanker i hovedet kan gøre alt værre end det er.

Mit løb udvikler sig
Jeg har fået vendt min tankegang, jeg taler positivt om mine løbetur og kommer afsted 3 gange i uge. Jeg ser det som en god ting, løb er noget jeg gør for min egen skyld.
En dag lykkedes mig at nå 9,25 km på en time med interval 3 min/løb og 1 min/gang, så langt har jeg aldrig løbet før. Den træthed jeg havde i kroppen om aftenen, var en fysisk træthed som jeg sjældent oplever men som føltes vildt godt. Løb gør mig stærkere.

Jeg smiler mere og smiler oftere til mig selv i spejlet.

Jeg har i denne måned fået læst et par bøger bl.a. Hjernesmarte børn- Anette Prehn og Sofia Manning- Hvad venter du egenligt på?
Det har givet mig til at tænke over og noget at arbejde videre med. Måske jeg er lidt for god til overspringshandlinger og mindre god til at kunne udsætte nogle af mine behov. Ændring af vaner starter hos mig selv og jeg håber det også gavner mine børn og mit parforhold på længere sigt.

Hvor er det rart at blogge igen, jeg kan mærke at det er godt at få nogle af mine tanker og ideer skrevet ned. Når jeg skriver på et indlæg, dukker der nye ideer op til flere indlæg, det er skønt.

Jeg er klar til en ny måned og jeg ser frem til en måned hvor jeg igen skal på kursus - et kursus om personlig gennemslagskraft. Jeg træder uden for min comfortzone men det er det der skal til for at jeg udvikler mig. I min løbeplan står der også at jeg om ca 14 dage skal løbe 10 km uden pause, det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt.

2 kommentarer:

  1. Jeg fik helt lyst til at løbe en tur, da jeg læste om din glæde ved løbeturene - jeg har det på nogenlunde samme måde NÅR jeg får taget mig sammen til at komme afsted!

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt, det føles nogle gange først rart bagefter. Og jeg skal også bruge tid på at overtale mig selv indimellem.

      Slet