torsdag den 24. november 2016

Tanker om år 2017 - Oprydning i mine kreative ting

Herhjemme har vi efterhånden fået skabt os et hjem med færre ting og mere luft omkring os. Der er dog stadig et rum der roder og det er vores lege- og kreaværelse hvor der er alt for mange ting samlet.

Jeg er kommet frem til at 2017 skal være et år hvor jeg får brugt flere ting som stof, garn og karton fra mit krealager og fokusere på at få mere råd til det vi går og drømmer om frem for at købe stof, lægge det på hylden og gemme det til den dag jeg måske for brug for det. Det vil være langt bedre at købe ind til et projekt af gangen og så holde fokus på det. Jeg har en ide om at det vil være mere overskueligt og nemmere at få færdiggjort projekterne på den måde. Når jeg kigger i skabet ligger der mange halvfærdige projekter, en ide som ikke helt gik som det skulle og som så er lagt væk igen. Jeg har også flere hæklebøger med nye opskrifter som jeg gerne vil prøve, så der er nok at gå i gang med og jeg hr allerede en del garn på lager til det.

Derfor er målet for 2017 at få ryddet ud i de halv færdige projekter, få dem gjort færdigt eller sendt dem videre.

Herunder er fx et af mine halvfærdige projekter, lapperne er syet sammen alt tasken mangler er en hank, så er den klar til brug. I stedet for at bruge energi på at tænke nye kreative projekter skal denne taske også have opmærksomhed.


2 kommentarer:

  1. Hvor er det en god ide at bruge fra gemmerne i stedet for at købe en masse nyt :-)

    SvarSlet
  2. Sikke en god ide! Det må også være mit mål for 2017 :)

    SvarSlet