fredag den 19. august 2016

Vi samler på gode minder - sommeren 2016

Min familie og jeg har haft en skøn sommer og selvom det meste af vores ferie var i starten af juni måned, endte juli med at blive en lille smule bedre, ungerne holdte fri fra børnehave og dagpleje i 3 uger. Det har været skønt at være meget sammen med dem og jeg har nydt at se hvordan deres forhold har udviklet sig. Sommeren i år har været nemmere på nogle punkter, det kan mærkes at de begge bliver ældre og mere selvstændige. De er nysgerrige, modige og det er skønt at have dem med på tur.

Børnene og jeg var en uge i sommerhus med min mor, imens min mand var hjemme og arbejde, en uge ved Bork havn. Vi har været på tur til Henne strand, fået sand mellem tæerne, løbet rundt i vandkanten og samlet sten der lignede lakridser. Vesterhavet er imponerende og det er dejligt at børnene også viste begejstring for stranden, Anders skulle lige samle sig mod til før han turde gå ud i vandet, i løbet af ugen endte han med at være i vandet 3 gange.

Ugen efter endte det ret spontant med at vi tog i sommerhus ved Ejstrup Strand ved Limfjorden, denne gang med min mand, første aften gik vi en tur til stranden og det var dejligt. Solen skinnende og vinden var mild. Vi blev noget overrasket over de ting vi kunne finde på stranden. Østers skaller i smukke farver og skøre former, alle vores fund fyldte godt i lommerne på vej retur til sommerhuset.
Luften, stemningen og det at være på tur sammen alle fire, det er noget der giver energi og en rar fornemmelse i kroppen.

Efter en uge på Mallorca og 2 sommerhus turer her hjemme i Danmark kan jeg mærke at jeg er mere til sommerhus og ferier her hjemme end at flyve syd på. Vi har været en del steder efterhånden siden Anders blev født. Det at være sammen som familie og kunne køre afsted i egen bil, der ofte også er pakket med mere end vi har brug for, er ferie for os. Danmark er skøn og der er smukke steder inden for kortere afstande.

Udover billeder fra ferien som kan være med til at minde os om denne sommer, har jeg fundet en måde hvorpå vi kan gemme flere minder fra ferien. Jeg har fundet en krukke til sten og andre tingfinderting som min familie og jeg har samlet.

Det er værd at huske på gode minder og nu står krukken med sommerens fund i vindueskarmen og jeg tror på at den med tiden bliver en krukke med mange gode minder.

Ejstrup Strand


Henne strand

Minderne fra denne sommerIngen kommentarer:

Send en kommentar