onsdag den 24. juni 2015

Bloganbefaling

Jeg har udvidet min liste over blogs jeg følger. Den ene af de 2 blogs jeg har tilføjet, har bl.a givet mig lyst til at sy børnetøj og den anden fascinere mig, jeg bliver fanget af billederne og den energi bloggen udstråler.

Hyggefabrikken
En blog jeg opdagede da jeg en veninde sendte linket på denne vejledning, en vejledning i hvordan man kan lave pæn afslutning/ halsåbning på jersey bluser. Derefter gik jeg igang med at læse mange af hendes blogindlæg igennem. Sofie syr tøj til hendes børn i lækre farver og stof med flotte mønster. Jeg kan genkende mig selv i nogle af de ting hun skriver. Jeg blev inspireret af Sofies blog og jeg synes i skal kigge forbi.

Mor med meget mere
Måske i allerede følger hende på bloglovin, men for mig er bloggen næsten ny opdaget. Opdagede Pernilles profil på Ig og derefter fandt jeg bloggen.
Smukke billeder og hverdagsglimt men især det her indlæg fangede mig. Overskud og sans for detaljerne. En positiv blog på en meget inspirerende måde som er værd at følge. Jeg suger ihvertfald hendes indlæg til mig.

1 kommentar:

  1. Hej Line,
    faldt lige over dette indlæg hvor du har anbefalet min blog. Hvor er det sødt af dig - og tak for dine pæne ord, glad for at jeg har kunnet inspirere dig lidt :-)
    Hilsen Sofie

    SvarSlet