søndag den 1. marts 2015

Hæklet djævlehue #2Tøjet bekræfter det og nu også huen viser os at Katrine vokser. Den første djævlehue er blevet for lille, den varmer ihvertfald ikke hendes øre længere. Derfor har jeg hæklet en større hue til hende. 

Jeg har hæklet i Arwetta på nå 3,5 str 4-8 måneder i følge opskriften og den passer hende fint. Jeg har været lidt i tvivl om hun stadig har behov for en hue i uld, nu når vejret begynder at blive varmere. Men nu har vi den til de kolde dage. Det gode ved denne opskrift er at den er nem at hækle og sy sammen når først man lige har gennemskuet den. Jeg har kun brugt en 1/2 nøgle garn, så huen har kostet ca 15 kr. Så tror den skal hækles igen til vinter. 

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fin! Hvilken opskrift er det du har brugt?

  SvarSlet
 2. Er det Sys Fredens opskrift du har brugt? Og syr du den sammen indeni? Min er slet ikke ligeså flot som dine, efter den er blevet syet sammen og det er jeg lidt træt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er Sys Fredens opskrift. Jeg mener jeg har syet den sammen og så ud og ind gennem fastmaskerne. Jeg tror måske også garnet er med til at gøre syningerne pæne. Det gir sig garnet og har måske trukket lidt i det for at gøre syningerne mere flade

   Slet