fredag den 12. december 2014

Kom sne kom jul kom gaver...


Julestemning og julepynten er lidt lang tid om at komme frem i år. Små skridt af gangen. Vores kalenderlyseholder har Anders sørget for. Godt vores dagplejemor kan sørge for at vi også tæller ned til jul. Adventskransen har min mor bundet af gran, de fire lys er også sat i men derudover er jeg gået lidt i stå. Den forbliver simpel i år.

Vi skal holde jul hjemme i år sammen med min mands familie. Det er vores første jul i egen hjem og jeg synes faktisk det kræver sit. Julepynt til træet har vi ikke ret meget af. Jeg har samlet Karen Blixen julepynt i nogle år ellers er det begrænset hvad vi har at hænge på træet. Derfor er jeg nu på jagt efter julekugler, lyseholdere og julehjerter. Jeg synes faktisk det er svært at beslutte sig for hvad der skal være på træet, hvor meget skal vi have og skal der være et farvetema. Vi har besluttet at juletræet skal hentes ind i weekenden og pyntes, dermed har jeg stadig tid til at købe mere julepynt hvis vi synes der skal mere til. Det koster lidt i opstartsgebyr at vi nu er blevet så voksne og holder jul hjemme ;) 

Jeg har forsøgt mig med hjemmelavet julepynt, med inspiration fra ig, har jeg lavet julekugler af Hamaperler. Mini perlerne er dem der kræver pincet og en del tålmodighed. Indtil videre har Anders og Katrine fået hver deres kugle. Jeg har stadig flere ideer til motiver, så satser på at få lavet lidt flere inden jul. 

Jeg har næsten accepteret at overskuddet til at jule lige så meget som sidste år ikke helt er der. Mon jeg kan give ammehjerne skylden,  det er stadig nyt at være mor til til 2. Jul skal det nok blive og jeg glæder over at vi nu er en familie på 4. 


1 kommentar:

  1. Hej
    Hvor har du købt den fine stjerne med lys i ? God jul :-)

    SvarSlet