onsdag den 20. august 2014

Ferie

I sidste uge var vi en tur i Lalandia Rødby sammen med min mor og far. Det var en super hyggelig tur og A nød at være sammen med sine bedsteforældre. Han virkede indimellem lidt overrasket, de blev jo ved med at være der. Både efter en køretur, en middagslur eller om morgenen.  
Klapvognen blev brugt ganske lidt på turen, det bedste var at blive båret rundt at morfar. 

Vi var på tur i Knuthenborg safaripark en af dagene, en hyggelig dag og en god oplevelse for os alle.
Parkens størrelse passede fint til vores behov og der var noget at se på både for store og små. Det var rart med flere stop undervejs, mange af dyrene ses bedst fra bilen. Vi var på strække ben tur ved aberne, ved legepladsen og sluttede af med at klappe heste inden turen gik retur til vores hytte i Lalandia.


 Klar til at fodre aber. Det bedste ved turen var dog traktoren som trak vognene rundt Lemurerne ligndede nogle der var ude på at stjæle noget fra klapvognen

Det var en stor succes at køre rundt blandt dyrene på savannen 


 Dyrene kom ret tæt på bilen

 Jeg synes girafferne så små ud, men det ændrede jeg hurtigt mening om da de gik over vejen tæt på vores bil Modig og frygtløs på hoppepuden sammen med sin far og mormorTræt føl som havde valgt at ta en lur midt på vejen, en dyrepasser kom forbi for at flytte den.

2 kommentarer: