fredag den 11. juli 2014

Ferie

Ferie, ferie, ferie.... Kollegaer går på ferie, vennerne er taget afsted og snart gør min familie det også, men så langt er vi ikke nået herhjemme endnu. Juli betyder for os arbejde og overarbejde. Vi tager en tørn imens de andre holder ferie, men når de så vender tilbage på jobbet om nogle. Så nærmer det sig tiden hvor det er vores tur til at holde ferie.

Vi er begyndt at snakke hvad vi skal bruges vores 14 dages ferie på. Dagplejen holder også ferie så vi vil gerne finde på noget at lave sammen med mindstemanden. Vores årskort til Zoologisk have regner vi med at bruge en dag. Derudover går snakken meget på om vi skal finde en afbudsrejse syd på eller tage et par dage i sommerhus her hjemme. En tur syd på frister mere og mere og jeg tænker at det vil være oplagt nu før vores familie vokser til 4. Vi vil gerne væk, lidt væk fra hverdagen og bare være sammen alle 3. Det kræver tålmodighed og is i maven at finde en billig afbudsrejse, det har vi ikke haft tidligere, og ender med at bestille i "god" tid alligevel.
Der er nogle uger til endnu og vi prøver at trække tiden før vi beslutter os endeligt.

Sidder du også drømmer dig væk hjemmefra på  charter, cruise eller rundtur i USA kan du se mere på TopTours. De har mange rejsemål rundt i hele verden. Billederne på deres hjemmeside, gir mig lyst til at pakke kufferten og tage afsted med det samme.


       
                                                                               
                                                                                       Indlægget er bragt i samarbejde med TopTours


Vi lader gerne græsset gro og pakker tasken for at komme lidt væk fra hverdagen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar