søndag den 6. april 2014

1 uges ferie er snart slut
Vi har været på ferie nogle dage i den her uge, 3 overnatninger i Weissenhaüser Strand. Det var skønt at komme lidt væk, være sammen som familie og slappe af. Vi brugte en formiddag på at se på fisk og hajer. En stor oplevelse for en lille dreng og han opfattede fiskene i vandet. 

Nu er vi hjemme igen og i morgen starter hverdagen, jeg glæder mig til at Anders igen skal i dagpleje og lege med de andre børn. Det kan være svært at underholde ham til tider. Da vi tog af sted havde vi en sød og rolig dreng med os hjem kom en dreng som vidst er "ramt" at et tigerspring. Nøj, hvor har han temperament. Når tingene ikke går som han synes, stikker han i et skrig. Det er lidt svært at  han pludselig skifter humør, han er ikke helt som han plejer at været. Ordet nej kan også få ham til at skrige højt. Jeg håber snart vores rolige glade dreng snart vender tilbage, måske dagplejen og de andre børn kan hjælpe lidt på hans humør.

Humøret steg lidt i dag. Vi fik købt en sandkasse til haven og morfar kom med sand, sandkassen er nu godt fyldt op og klar til at blive brugt. 

Det har givet en del buler i hovedet i den her uge fx. faldt han ind i en sovesofa og fik en bule mellem øjnene for nogle dage siden, den er ved at skifte farve til gul nu. I dag kom endnu en bule. Denne gang en af de slemme, som først bulede ind ad og derefter voksede ud. Adr og avav. Det gjorde også ondt på moren. Moderigtige prikker


2 kommentarer:

 1. Av av, det kan heller ikke være nemt at være lille i en verden fyldt med store ting, der slår igen.

  Sådan et saltvandsakvarie er bare vildt flot, men hvor er den blå med gule bare... grim!

  Er også i fuld gang med at lede efter noget noget indbydende tysk til et par dages afstikker fra hverdagen, der er bare så meget at vælge mellem.. men kan vel egentlig bare starte fra en ende af og så prøve det hele? :-D

  Lyder til I har haft en dejlig ferie, men mon ikke I alle bare trænger til lidt hverdag igen? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hverdagen er velkommen igen og den faste rytme er til tider rart.
   Prøv vet at tjekke Risskov rejser ud, de har mange forskellige weekend/miniferie tilbud. Der kiggede vi først men ønskede at bo i en ferielejlighed i stedet for hotel.
   Der er meget at se bare et par timers kørsel nede i Tyskland.
   Line

   Slet