tirsdag den 18. marts 2014

Thefairytalecompany

Jeg kan huske nogle år tilbage hvor mandens ene niece var helt vild med Kaj og Andrea,  til hendes fødselsdag ønskede hun sig kun ting med dem. Vi brugte en del tid på at finde ting og tøj til hende med Kaj og Andrea og der gik lidt sport i at finde ting eller tøj  som hendes mor ikke allerede havde købt til hende. Mandens niecer har i hverfald haft deres forskellige perioder hvor bestemte figurer har været meget populær fx. Hallo Kitty, Top model og Monster High.

Det bliver spændende at se hvilke figurer der en dag bliver Anders favorit og om hans ønskeseddel også en dag kun består af ting med fx Byggemand Bob eller Peter Plys.
Jeg har tjekket udvalget af tøj og ting med Byggemand Bob og det er stort på Thefairytalecompany, tøj, sengetøj, tasker og strømper er bare nogle af de ting man kan få med ham på.

Jeg er virkelig overrasket over hvor stort udvalg de har på hjemmesiden, der er mange katagorier at vælge i mellem. Et kæmpe stort udvalg af tøj og tilbehør med alle de eventyrfigurer man kan komme i tanke om.
Tøj til børn i alle aldre. Udvalget svinger lidt og nogle figurer findes på mange forskellige ting.
Det kan være rart at vide på forhånd hvad du leder efter, pga de mange katagorier og der er mange mærker/figurer at skulle kigge igennem.

Fragt fra 29 kr og køber du for over 500 kr er det gratis, firmaet lover hurtig levering og gratis
ombytning.

Jeg fundet lidt forskelligt med Byggemand Bob og Peter Plys. Billederne at tøjet er lånt fra firmaets hjemmeside.


Indlægget er bragt i samarbjede med Thefairytalecompany
Ingen kommentarer:

Send en kommentar