mandag den 24. februar 2014

På søndagstur i Bilka

For nogle weekender siden fik Anders sit første par sko og det var også første gang gik/stod selv udenfor huset på fliserne. Han er blevet glad for at gå og gør det meget indenfor, men at gå rundt i termofutter udendørs er ikke det nemmest. Derfor besluttede vi os for at købe et par begyndersko til ham. Han ser måske lidt skræmt ud, men jeg var yderst begejstret over situatinen det da jeg tog billedet.  "Første skridt ud i den store verden" billede.

                                   

Med nye sko på var vi klar til at tage på søndags hyggetur i Bilka. Vi startede ud med en Latte og et super godt stykke kage på Starbuck.

Inde i Bilka mødte vi ulven Billy som delte poser ud til børnene, Anders fik en pose. I posen gemte der sig en frugtstang, en juice og et stykke chokolade til de lidt større børn aka hans mor . Drengen godt beskæftiget med frugtstang, havde vi god til at gå rundt og kigge. 

Hvis du gerne vil undgå turen rundt i Bilkas varehus og ikke har planer om at handle dagligvarer så på prøv at tjekke Bilka.dk ud inden du tager afsted. Møbler, elektronik og mange andre ting kan bestilles på hjemmesiden. Bestiller du på hjemmesiden har du flere valgmuligheder for levering af dine vare fx PostDk, Gls eller Swipbox( findes i Bilkas varehuse). 

Jeg har kigget lidt på hjemmesiden i katagorien børn og baby, udvalget af legetøj er udmærket, deres udvalg af lego kan du se her.

                                    
Anders sad fint i vognen og nød sin ulvepose, sammen med et pølsehorn fra bageren.


                          
Vi købte dette sæt gryder til Anders 

Dette indlæg er bragt i samarbejde med Bilka.dk

1 kommentar:

  1. Nøj, han er altså bare skøn - og sikke fine sager, både sko og legegryder!

    - Anne

    SvarSlet