torsdag den 6. juni 2013

MIndstemanden flytter

A hænger ud med hippo imens hans forældre flytter rundt og hænger op

Når man næsten frivilligt vælger at stå op kl 6.00 for at køre med manden til tandlæge i tyskland til kl 8 og for derefter at handle ind til barnedåben og allerede være hjemme kl 11 igen... Ja, så kan man stadig nå at få en hel del ud af dagen. Skuemaskinen har været igang Idag.

Mindstemanden flytter nok ingen steder de næste mange år, men i dag er der i stedet flyttet rundt på hans ting. Vi har det første stykke tid brugt sengen som kravlegård i stuen men nu er den flyttet på hans værelset. Han sover i vugge i soveværelser hos os. Han får sin legeplads tilbage i stuen efter barnedåben men det bliver på et tæppe på gulvet. Vi havde først overvejet en kravlegård pga hunden, men på den anden side skal den jo også lære at omgåes A. Så vi prøver på gulvet i stedet og håber at hunden bare vil ligge ved siden af og holde "vagt".

Vi har også været igang med at hænge billeder og hylder op på hans værelse. Der er lidt tomt på hylderne endnu men mon ikke det ændre sig efter dåben. Ønsker er der ihvertfald nok af.

Flere billeder af værelse må blive en anden dag, aftensolen gjorde det ikke nemt at være fotograf.

Billede og ramme fra IKEA
Det sidste billede er ikke fra værelset men fra vores gang. Måske bøjlen får en anden farve, for at sætte lidt kulør på. Knagene er købt hos trævarerbutikken.  


Ingen kommentarer:

Send en kommentar