torsdag den 20. september 2012

Hæklet keyhanger

Så fik jeg hæklet en snor til mig selv, nu når den første blev for kort og blev foræret til mandens niece. Jeg har brugt bomuldsgarn og har hæklet på pind 2,5. Låsen er fra en reklame keyhanger som jeg nok aldrig vil have brugt alligevel. Det er meget nemmere at finde nøglerne i tasken med en keyhanger end et bundt nøgler. De har det med altid at gemme sig og det ender tit med at jeg må stå på hovedet i tasken for at finde dem.
3 kommentarer:

 1. Hej Line

  Sikke en fin key hanger! Har du hæklet efter opskrift? Hvis ikke, kan du måske bare fortælle mig, hvilken slags masker du har brugt - så vil jeg forsøge at gøre dig kunsten efter :)
  Jeg er i øvrigt ny på din blog, og her ser hyggeligt ud, så jeg har meldt mig som fast læser. Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog :)

  /Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Velkommen til min blog, skønt at du har lyst til at kigge med.
   Jeg har hæklet 3 luftmasker, 2 fastmasker retur og derefter forsat med 2 fastmasker og en luftmaske til at vende med. Forsæt ind til snoren har den længde du ønsker.
   Farveskift og så skal du hækle fastmaske hele vejen rundt og den snor du har hæklet.
   Sidste omgang er 5 fastmasker i første maske, spring 2. maske over og lav en fastmaske i 3. maske. Gentag til du er hele vejen rundt (på samme måde som man laver muslinger med stangmasker). Håber det giver bare lidt mening ellers sig til, så må jeg igang med en DIY.
   Line

   Slet
  2. Tak for forklaringen - jeg vil prøve mig ad :)

   Slet