onsdag den 22. august 2012

Milano del 2

Da vi skulle købe vores første billet til metroen, var det med hjælp fra hende der havde hentes os i lufthavnen. Da vi er igang med at vælge billettype og finde penge frem, kommer en anden dame/tøs hen og begynder at snakke til os. Vi finder en 10 euro seddel frem da 2 endagsbillet koster 9 euro. Jeg tager billetterne ud en efter en som de bliver trykt, og vupti da den spytter den sidste euro ud, griber den fremmede dame mønten og putter den i tasken. Hun forklare at det var hendes løn for at stå ved siden af os og "hjælpe" os med billetterne. Jeg var lidt i chok og prøvede at få den tilbage. Men hun gir ikke op og vi vælger at gå videre uden den sidste euro.

De efterfølgende gange hvor vi købte billetter til undergrunden sørgede vi mandsopdække billetmaskinen samt at have lige penge. Vi lærte også hurtigt at spotte hvem der forsøger at snyde sig til penge. Heldigvis står det også på engelsk hvilke billettyper man kan vælge i mellem. Vi prøvede nogle gange hvor folk forsøgte at hjælpe men de fik ikke lov. Os fik de kun lov til at narre den ene gang


Como lake

Væk fra storbyen og vores første tur til Comolake.
Byen Como ligger ca 40 km nord for Milano.
George Clooney har sommerhus ved søen. En Filmscene fra Star was episode 2 og James Bond filmen Casino Royal er optaget ved søen.

Det er nemt at tage toget fra Milano til Como det tager ca 1 time

På vej op af bjerget i en lille specialbygget togvogn

Manden valgte at vi skulle stå nederst i vognen så vi kunne se ned mens vi kørte op ad

 Wire som trækker vognene op og ned ad bjerget

Der var køligere på toppen i byen Brunate Skøn udsigt over Como 

Kæmpe bambus 4-5 m høje

 Vi valgte at gå mod Fonte Pissarotino i håb om at se et vandfald

Her er hvad vi fandt
Vi var en smule skuffet 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar