fredag den 16. marts 2012

Fredagshygge


Idag har jeg sovet længe og ind til videre er fredag gået meget stille for sig. Onsdag skal jeg have besøg 3 skønne piger som jeg er i madklub med. Menuen er nu idag faldet på plads og indkøbsedlen er skrevet, så nu kan det sagtens blive onsdag. 

Madklubben
I vores madklub mødes vi på skift ved hinanden, værtinden bestemmer menuen og har planlagt hvad vi skal have at spise. Vi spiser mad fra fremmede lande, hver gang rejser vi til et nyt land. Indtil videre har vi været langt omkring fx. Indien, Mexico, Rusland og Kina. 
Denne gang går rejsen ikke så langt væk vi bliver i Danmark men menuen tager os ind i en anden verden alligevel. 
Hver månede betaler vi 87 kr ind på en fælles konto, det gør at vi slipper for at betale fra gang til gang alt efter hvor meget der bliver handlet ind for. På denne måde har vi en fælles "opsparing". Denne opsparing har været med til at betale flybilletter til London og et hotel ophold i Hamborg. Så kræver det kun at vi hver især har lommepenge med. Det er en super god måde at gøre det på og vi går efter at rejse på tøse- shoppe-hyggetur en gang om året. 
Morgenmaden bestod af fromage frais, æblegrød, nødder og fiberstrø

Efter menuen til onsdag var skrevet færdig forsatte jeg kogebogs læseriet alligevel. Jeg synes det er hyggeligt at læse opskrifter, se på billeder af maden og få ny inspiration til nye retter. 
 Dagens frokost bestod at grovtærte med laks og spinat

Hunden lufter ikke sig selv
Jeg har derfor været på gåtur med hunden og langs vejen opdagede jeg små knopper på nogle af træerne. Solen skinnede da jeg var afsted og i dag var luften lidt mere forårs lun end den indtil nu har været. Skønt
Foråret er på vej.

Blade der begynder at springe ud, det kan kun betyde forår


Opdatering på min bogliste:

Denne fantastiske kagebog er bleven en del af min samling. Jeg har brugt mange dage på at bladre og læse i denne bog. Den har været min go nat læsning i 3 dage. Første del af bogen beskriver kagens historie og Meyer fortæller hvad kager har betydet for ham igennem hans liv. Derefter er tips og tricks til hvordan man bager gode kager fx hvad forskellen er på pisket og rørt dej. 
Billederne i bogen er super flotte at kigge på og jeg får lyst til at afprøve mange af opskrifterne. En bog der helt sikkert kan anbefaldes. Det samme gælder Meyers bageri som handler om surdejsbrød og gærdej.

Meyers Kager af Claus Meyer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar